rand app stablecoins
Notícies relacionades
rand app stablecoins

Rand, l'empresa del mataroní que surt a la llista Forbes

Rand és una fintech que aplica un sistema d'estalvi i guany de rendiments en grup molt popular als Estats Units, però força novedós a Europa.

patrocini pous lloguer segur
 

Pol Martín és un jove mataroní de només 21 anys que es troba a la llista Forbes 30 Under 30, que destaca a figures rellevants que fan quelcom diferencial en el seu sector i brillen amb llum pròpia pel seu lideratge i idees. En aquest llistat hi ha el jove emprenedor de la capital del Maresme, que actualment es troba impulsant la seva empresa Rand, una fintech que premia en grup l'estalvi dels més joves. Com funciona Rand? per què és tant interessant? ho expliquem a continuació.

Rand App és una fintech que permet als usuaris estalviar en grup, reservant la quantitat d'euros que decideixin durant un temps determinat. La gràcia de fer-ho en grup és que quan acaba el termini, els rendiments que s'han generat amb aquest estalvi es sortegen entre els membres del grup. Això vol dir que un dels del grup s'emportarà la rendibilitat del total que s'ha apartat i la resta recuperarà els diners que ha tingut guardats. 

La gràcia d'aquest sistema és que sota el lema Party to Earn, s'ajuda a la gent jove a beneficiar-se de rendiments econòmics sense ser expert en la matèria. Si no guanyes, al menys has tingut els diners estalviats tal i com tenies planejat. 

Forbes 30under30 Imagenes Web PolMartin 675x675
 

Inversió en stablecoins, un tipus de criptomoneda que no fluctua

Per poder aconseguir rendiments, el que fa Rand és convertir els euros en stablecoins (una criptomoneda de tokens estables que no fluctua i sempre manté el seu valor, en paritat amb el dòlar). Aquests tokens li permeten a Rand invertir en protocols DeFi, on aconsegueixen rendiments que després retornaran als usuaris. Tal i com explicaven en una entrevista amb Innovaspain, consideren que a banda d'aconseguir rendibilitat, també combinen "estalvi amb diversió", de tal manera que és una forma d'animar als més joves a intentar estalviar i treure'n quelcom de profit.

La clau de tot plegat és que malgrat que la quantitat de cada persona no és molt alta, com que estalvien en grup i sortegen el rendiment, els beneficis poden ser molt més rellevants que la inversió individual de cadascú. Pots conèixer més sobre Rand en la seva pàgina web.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive