Les quatre empreses tenen seu al TecnoCampus de Mataró
Les quatre empreses tenen seu al TecnoCampus de Mataró

Les quatre startups del TecnoCampus més innovadores i prometedores

Aims Medical, Biel Glasses, Doole Health i Eholo són quatre empreses amb seu a Mataró vinculades a l'àmbit sanitari que destaquen pel seu potencial innovador i de creixement

patrocini Pous consultans nova llei
 

Quatre empreses startup amb seu al TecnoCampus han estat reconegudes en aquest inici de 2024 entre les més innovadores i amb major potencial de l'Estat. Es tracta d'Aims Medical, Biel Glasses i Doole Health, assenyalades per l'Associació de Parcs Científics i Tecnològics d'Espanya, i Eholo, reivindicada per la web d'emprenedors El Referente.

Totes elles estan vinculades a l'àmbit de la salut, quelcom que mostra el potencial econòmic de la capital del Maresme en aquest àmbit, el qual ha d'esdevenir un dels grans eixos de futur de la ciutat a través del projecte 'Ciutat cuidadora'.

L'Associació de Parcs Científics i Tecnològics d'Espanya (APTE) ha elaborat un llistat amb les 100 millors startups de l'any 2023 ubicades en els seus 51 parcs científics i tecnològics presents en 15 comunitats autònomes espanyoles. Entre aquestes empreses n'hi figuren tres de Mataró que, com la resta de la llista, tindran un protagonisme especial durant la pròxima edició del Fòrum Transfiere que tindrà lloc a Màlaga del 20 al 22 de març de 2024.

Per la seva banda, Eholo, empresa també ubicada al Tecnocampus, és una de les les startups espanyoles més prometedores de l'any 2024 en fases inicials, segons El Referente, diari digital dedicat al món de l'emprenedoria que ha esdevingut una de les grans guies del sector a l'Estat. 

Les quatre empreses

Aims Medical és una spin-off de la Fundació Salut del Consorci Sanitari del Maresme. El seu objectiu és desenvolupar tecnologies de triatge massiu basades en intel·ligència artificial, de cara a treure càrrega de feina als professionals sanitaris. 

Biel Glasses és una startup dedicada a desenvolupar ulleres "smart" que tenen la capacitat de millorar la capacitat de percepció de les persones que pateixen una visió molt reduïda. 

Doole es una Plataforma de Telemedicina que reforça el vincle entre pacients i professionals de la salut, que té com a objectiu donar un valor afegit als pacients i optimitzar els recursos en termes de temps, costos i distància entre les dues parts implicades.

Eholo desenvolupa una plataforma SAAS exclusivament dissenyada per a psicòlegs i clíniques de psicologia, amb l'objectiu de simplificar i optimitzar tots els aspectes administratius

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive