Motorsol, un dels espais de la xarxa de Quadis.
Motorsol, un dels espais de la xarxa de Quadis.

Redacció

Quadis Autocentre Maresme acosta el vehicle elèctric a la ciutadania

La xarxa de concessionaris i tallers arrenca una setmana per acostar aquest tipus de vehicles als usuaris.

Quadis Autocentre Maresme posa en marxa la primera setmana del vehicle elèctric, un espai que vol acostar aquest tipus de vehicles amb energies alternatives als ciutadans del Maresme. L'objectiu és explicar avantatges i beneficis per a la societat, el mediambient i l'economia, així com també aclarir els dubtes més generals que hi ha al voltant dels vehicles elèctrics, híbrids i de gas, com poden ser els punts de recàrrega o el seu manteniment.

La setmana del vehicle elèctric se celebra del 3 al 8 de maig a les instal·lacions del Quadis Autocentre Maresme, i també en espais com AR Motors i Auto 95. Els concessionaris permetran fer proves dinàmiques amb vehicles elèctrics disponibles. Aquestes proves duraran 20 minuts i tindran com a destinació el CN Mataró, on hi ha un punt de càrrega.

També es donarà a coneixer el concepte Smart Mobility, la solució desenvolupada per Iberdrola amb energia 100% renovable que inclou infraestructura de recàrrega, instal·lació i garantia, així com el fet de poder gestionar el servei en temps real i en remot a través del mòbil. Des d'Iberdrola s'indica que en cinc anys el 70-90% de vehicles produits seran elèctrics. Quadis i Iberdrola han signat un conveni de col·laboració per impulsar la mobilitat sostenible i l'autoconsum.

Inauguració de l'esdeveniment

La cita es va inaugurar de la mà de l'alcalde de Cabrera de Mar, Jordi Mir, i el segon tinent d'alcalde de Mataró, Sergi Morales. Durant la presentació s'han visitat les concessions que composen Quadis amb MB Motors, Motorsol i Land Motors.  A la presentació també hi havia el CEO de Quadis, Lluís Soler, el delegat d'Iberdrola a Catalunya, Andrés Carrasso, el Director de Divisió, Ignasi Fàbregas, el director de Divisió i Autocentres, Víctor Cabrafiga; el president del CN Mataró,Joan Gros, i representants del CN Mataró de waterpolo.

Soler va explicar durant l'esdeveniment que Quadis treballa per "intentar acostar el cotxe elèctric al client", afegint que estan incorporant noves marques com MG "per reforçar aquest compromís i abarcar tot tipus d'usuaris compromesos amb el mediambient". Es va recordar, també, que al 2020 la venda d'automòbils es va disparar un 41% a nivell mundial.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive