Els països nòrdics s’interessen pel Maresme com a destinació
Els països nòrdics s’interessen pel Maresme com a destinació

Els països nòrdics s’interessen pel Maresme com a destinació

Touroperadors de Suècia, Islàndia i Dinamarca volen conèixer el Maresme per oferir als seus clients una destinació de turisme esportiu i wellness.

Que la nostra comarca és atractiva i té molts potencials per fer-hi recalar a turisme de més enllà de la frontera se sabia. Però cada cop s’interessen públics i empresaris del sector de més lluny.  El Maresme acull aquests dies a diferents touroperadors nòrdics que han vingut en un viatge de descoberta del territori, una pràctica molt comuna en el sector turístic per tenir les eines per recomanar determinades destinacions als clients.

Provenen de Suècia, Islàndia i Dinamarca i el seu objectiu és conèixer què pot oferir la comarca per comprovar si encaixa en un target molt específic: el públic femení de mitjana edat que vol practicar esport però també tenir temps per relaxar-se i cuidar-se. És a dir, els turoperadors busquen una destinació que ofereixi turisme esportiu i wellness o de benestar, combinar activitats de ioga, pilates, ciclisme, running o paddle surf amb sessions de spa i massatges, una tendència en auge. 

Les característiques del Maresme, amb la platja per practicar esports nàutics i aquàtics, la muntanya per fer senderisme i ciclisme i tota una oferta d’allotjaments amb balnearis i spa, la converteix en una destinació ideal per combinar aquests dos tipus de turisme intrínsecament lligats. A més, el clima de la comarca és idoni per realitzar totes aquestes activitats, un aspecte molt valorat als països nòrdics precisament per la diferència de les condicions meteorològiques.

Es tracta d’una acció organitzada per l’Agència Catalana de Turisme i la Diputació de Barcelona, que han escollit les dues destinacions del Maresme especialitzades en turisme esportiu perquè representin el conjunt de la comarca. Així, els representants dels touroperadors s’allotjaran i faran activitats a Calella i a Santa Susanna, a més de degustar la gastronomia local a diferents restaurants.

Els que s’ofereix

S’han programat activitats com la marxa nòrdica i també un bany de bosc, una tècnica japonesa que consisteix en reconnectar amb la naturalesa fent estades curtes en espais naturals, passejades guiades pels boscos. Tampoc hi poden faltar les visites als elements més característics de la comarca, com pot ser el Far de Calella.
Els viatges de descoberta del territori els fan els tour operadors que gestionen tota una oferta turística que proposen directament als turistes interessats, però també els periodistes, sobretot els que estan especialitzats en viatges, perquè coneguin de primera mà el territori abans de redactar els seus articles.


 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive