Comprar vehicles de segona mà.
Comprar vehicles de segona mà.

Redacció / AMIC

On trobar el millor cotxe de segona mà

Fires d'automòbils, contactes de confiança i altres fórmules.

El factor més important en buscar un cotxe de segona mà, sempre que sigui possible, és conèixer els hàbits de l'anterior conductor. No és el mateix comprar-li el cotxe a una persona que cuida el seu vehicle, a aquells que el desatenen, però no sols per la neteja o manteniment. La velocitat mitjana de conducció, la manera de conduir, més o menys agressiva o l'ús que se li ha donat és quelcom a tenir en compte.

Contactar amb amics i familiars per tant, és de les millors opcions. No només sabràs l'estat del vehicle, sinó que possiblement es rebaixi el preu. Un altre pas que dona molta gent és anar a un concessionari. L'avantatge principal, és que els vehicles han passat una revisió en profunditat. De fet, molts semblen nous i tenen garanties que van dels 6 als 24 mesos.

Atenció a les fires
Les fires de l'automòbil també tenen ofertes interessants, encara que convé anar els primers dies perquè es venen ràpidament. I finalment, Internet és una de les formes de cerca més potents i que et permet accedir a ofertes de tota mena i de diferents ciutats.

Abans de comprar un cotxe, no obstant, tingues clar perquè el necessites. Si és per a treballar, si formaràs una família o per on l’usaràs, perquè és rellevant. Fixa't un pressupost, no el passis sota cap concepte i comprova l'estat general del vehicle.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive