Foto de família de tots els guanyadors i les autoritats. Foto: A. Canalejo - FAGEM
Foto de família de tots els guanyadors i les autoritats. Foto: A. Canalejo - FAGEM

Redacció

I els nominats a millors empreses del Maresme són...

Cristalleries Mascarell, Homs Rentals i Trànsit Interiors, finalistes del Premi FAGEM a la Trajectòria Empresarial que es donaran el 28 de setembre en la Nit de l'Empresariat

patrocini Pous nova llei
 

Tots els premis són importants i les gales s'assemblen les unes a les altres. El dia important (en aquest cas el dijous 28 a la Nit de l'Empresariat) serà el moment del 'the winner is..." però abans ja hi ha un altre moment rellevant. És el dels nominats. Després d'estudiar les candidatures i propostes presentades,  la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM) ha anunciat els finalistes dels Premis FAGEM 2023, que reconeix les millors iniciatives empresarials de la comarca del Maresme. Aquest any, els guardons destaquen empreses amb trajectòries excepcionals i emprenedors joves que han marcat diferències en els seus respectius sectors

Els guanyadors dels Premis FAGEM 2023 es desvetllaran el proper dijous 28 de setembre durant la XVI Nit de l'Empresariat del Maresme, una cerimònia que atorga prestigi a les empreses i emprenedors destacats de la comarca. L'esdeveniment reunirà més de 200 empresaris i personalitats importants del món empresarial i servirà per reconèixer la contribució de tot el teixit empresarial del Maresme a la societat.


Qui són els nominats?


Categoria Trajectòria Empresarial

Tres empreses han estat seleccionades com a finalistes per al Premi FAGEM a la Trajectòria Empresarial. Aquest reconeixement valora els èxits i l'impacte que les empreses han tingut a la comarca i inclou:

 • Cristalleria Mascarell: Una empresa especialitzada en vidres que ha destacat per la seva excel·lència en el sector i el seu compromís amb la qualitat.
 • Homs Rentals: Una empresa de lloguer d'equips i eines industrials que ha ofert solucions innovadores per a empreses de la comarca.
 • Trànsit Interiors: Una empresa d'interiorisme integral a mida que ha creat espais únics i inspiradors.

Categoria Jove Empresari/a

La Menció al/la Jove Empresari/a reconeix emprenedors joves que han portat la seva visió a la realitat empresarial. Aquest any, els finalistes inclouen:

 • Kiko Montoro i Manuel Mena (Coop de Pedal): Aquests empresaris han promocionat l'ús de la bicicleta en entorns urbans a través de la ciclologística i la missatgeria en bicicleta.
 • Oriol Vives (Can Serrat): Aquest mestre artesà en cansaladeria/xarcuteria ha continuat amb l'exitosa tradició de Can Serrat.
 • Pol Aluart (CP Aluart): CEO d'una empresa especialitzada en teixits tècnics que ha iniciat un camí cap a la internacionalització.

Categoria Dona Empresària

La segona menció dels premis FAGEM és a la Dona Empresària, que reconeix el paper essencial de les dones en el món empresarial. Les finalistes són:

 • Carme Castro (Cristalleries Castro): L'actual directora de Cristalleries Castro ha portat l'empresa a noves alçades.
 • Emília Lloveras (Emmi Joies): Emmi Joies ofereix joies personalitzades fetes a mà, gràcies a la passió i el lideratge d'Emília Lloveras.
 • Mercè Martínez (Mercat de la Flor i la Planta Ornamental de Catalunya): La primera dona que presideix el Mercat de la Flor i la Planta Ornamental de Catalunya.

Menció especial per al foment de la Igualtat i reconeixement a la contribució a l'Associacionisme Empresarial

Per tercer any consecutiu, es lliurarà la Menció especial per al foment de la Igualtat i/o Diversitat, posant de manifest les bones pràctiques en aquest àmbit. A més, es reconeixerà la contribució a l'Associacionisme Empresarial d'una persona que ha estat una peça fonamental en el teixit associatiu del sector empresarial.

La presidenta de la FAGEM, Roser Moré transmet el seu entusiasme per l’alt nivell de les candidatures i la dificultat que això ha suposat per fer la selecció de finalistes. Moré assegura que aquests premis “són un reconeixement a les empreses que aporten valor a l’economia però sobretot a la societat, creant oportunitats”.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telèfon: 93 312 73 53
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive