Els promotors de La Nave Dance Studio
Els promotors de La Nave Dance Studio

La Nave Dance Studio, un exemple d’èxit en plena pandèmia a Mataró

L’escola de dansa mataronina ha superat totes les seves expectatives en el curs inaugural, amb més de 170 alumnes de totes les edats

La Nave Dance Studio és un cas d’èxit ben remarcable en temps de pandèmia. L’escola de dansa, especialitzada en cultura hip-hop, va obrir portes el mes de setembre passat a Mataró, i ha afrontat el seu primer curs en un any molt dur per a tothom en general, i per a les activitats extraescolars i de lleure en particular, plenes de restriccions i protocols anti-Covid. “Ha estat una aventura molt heavy, no les teníem pas totes, però el balanç és molt satisfactori, hem superat totes les expectatives”, explica Silvia Arteta, la directora del centre ubicat al barri de l’Escorxador. En el seu curs inaugural han superat els 170 alumnes, una xifra que no esperaven assolir fins al tercer o quart any. Un alumnat molt variat, dels 2 als 60 anys, procedents de Mataró, el Maresme i també Barcelona i el Baix Llobregat. 

La Nave Dance Studio es presenta com “molt més que una escola de dansa”. Compta amb un equip de nou professors que imparteixen classes de hip-hop, dansa contemporània, acrobàcia, psicomotricitat, breakdance o sexy style, entre d’altres. A la nau situada al carrer Herrera s’han beneficiat del ‘boom’ que viu la dansa. “Fins i tot tenim gent gran que sempre havia volgut ballar i que ara ha perdut la por i s’ha desinhibit”, destaquen des de La Nave.

També destaquen les competicions de diferents estils de dansa que es disputen a nivell nacional, on hi participen grups d’alumnes de l’escola. “Va a banda de les classes, serveixen per marcar-nos objectius i treballar la comunitat”, afirma Arteta.

El TecnoCampus, asseguren des de la Nave, ha estat clau en la posada en marxa de l’escola de dansa. “Sort d’ells, si no fos pel seu suport i assessorament en tots els àmbits, tot això no hauria estat possible”, constaten. 

 

 

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive