El Tecnocampus acull el debat sobre el futur de la joventut catalana
El Tecnocampus acull el debat sobre el futur de la joventut catalana

Més de 100 empreses "salvades" en els darrers 9 anys pel projecte Reempresa

Des del 2012, el servei Reempresa al TecnoCampus ha assolit 105 casos d'èxit en la transmissió a nous emprenedors d'empreses que, si no, haurien tancat

El servei Reempresa, que a Mataró i el Maresme es presta des del TecnoCampus, ha permès "salvar" un total de 105 empreses des que es va posar en marxa, l'any 2012. Ho ha fet ajudant els empresaris que no volien o podien continuar l'activitat, malgrat seguir sent viable, a trobar un emprenedor amb ganes d'encapçalar un projecte ja en marxa. 

El punt d'atenció de Reempresa al TecnoCampus ha assessorat 318 negocis els propietaris dels quals volien cedir-lo a un emprenedor, i s'han generat més de 500 processos de negociació. Un total de 105 empreses han trobat "hereu" que els donés continuïtat, quelcom que ha permès evitar el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació als municipis de la comarca. 

El programa ofereix a persones que volen vendre els seu negoci, gratuïtament, assessorament individual per a l’elaboració del  Pla de Cessió, així com assessorament durant tot el procés de transmissió de l’empresa: des de la primera reunió de presentació de les parts fins a la signatura del contracte de compravenda, passant per les fases de negociació i mediació per arribar a un acord.  

El TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró van ser premiats dimecres, dia 10, al saló dedicat a l’emprenedoria Biz Barcelona per la Diputació de Barcelona com uns dels centres locals de Reempresa més actius a les comarques barcelonines. Reempresa és  una iniciativa de la patronal Cecot amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Comentaris (1)

Xavi Fa 6 mesos
Calen més projectes així. El barri del tecnocampus no esta aprofitant ni d’aprop tot el potencial que té. Necessitem més empreses modernes que ofereixin feina de qualitat i menys blocs de pisos. Espero que algun dia no calgui anar a Barcelona per obtenir sous justos

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive