L'antic Passi Garden de Mataró acollirà un Mercadona. Foto: R. G.
L'antic Passi Garden de Mataró acollirà un Mercadona. Foto: R. G.

Mercadona s'instal·larà a l'antic Passi Garden de Mataró

El supermercat tancarà el seu local de la plaça d'Itàlia i la traslladarà a la Ronda dels Països Catalans, on fins fa uns mesos hi havia el centre de jardineria

El mes de setembre passat tancava Passi Garden, el centre de jardineria ubicat a la Ronda dels Països Catalans de Mataró. El local que ocupava, de grans dimensions, ja fa temps que té destinatari: serà un Mercadona. L'empresa de supermercats té previst tancar el supermercat de la plaça Itàlia i traslladar-la a aquest nou espai, amb calendari d'obertura previst per a finals d'aquest 2021

Fonts de la cadena de supermercats han confirmat el que ja feia mesos que es comentava a Mataró. El tancament de Passi Garden donarà pas a un nou Mercadona, que d'aquesta manera apuntala la seva política de deixar enrere locals situats en plantes baixes d'edificis d'habitatges, com és el cas de la plaça Itàlia, per traslladar-se a immobles sense veïns. 

Es tracta d'una operació similar a la que ja va fer Mercadona a Mataró, tancant la seu de l'avinguda Perú i obrint-ne una de nova a la ronda Alfons X el Savi, en un edifici de nova construcció. 

Actualment Mataró compta amb cinc supermercats Mercadona: el de plaça Itàlia que es traslladarà a ronda Països Catalans; el del sector del Rengle a la carretera de Barcelona; el de la ronda Alfons X el Savi; el del carrer Goya al barri de Peramàs, i el del carrer València al barri de Cerdanyola. 

Arxivat a:

Comentaris (9)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive