4 de cada 10 nous contractes a Mataró són indefinits
4 de cada 10 nous contractes a Mataró són indefinits

Menys atur al Maresme que abans de l'inici de la pandèmia

Clara recuperació de l’ocupació al Maresme situant-se, fins i tot, en valors superiors als de setembre de 2019

L’ocupació al Maresme supera els nivells previs a l’esclat de la pandèmia. Segons dades del Consell Comarcal, el mes de setembre passat hi havia més persones ocupades a la comarca que al setembre de 2019, quan la Covid encara no era entre nosaltres. 

 

El nombre de persones ocupades al Maresme a 30 de setembre de 2021 era de 189.349, una xifra que representa un increment del 0,21% respecte a l’agost i del 3,86% en relació al mateix període de 2020. També suposa un augment respecte al mateix període de fa dos anys. 

Un total d'11 municipis de la comarca viuen un augment de l'atur respecte a l'agost: els increments més pronunciats es donen, com és habitual en aquestes dates, als que tenen major dependència del sector turístic, en concret Malgrat de Mar, Pineda de Mar y Calella.

També hi ha augments a Palafolls, Tordera, Sant Pol de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Vicenç de Montalt, Sant Iscle de Vallalta i Arenys de Mar. Per la seva banda, Caldes d’Estrac manté les mateixes xifres que els mes anterior, mentre que la resta de municipis, Mataró inclòs, guanyen persones ocupades

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive