Un workshop textil de Reimagine Textile.
Un workshop textil de Reimagine Textile.

Mataró impulsa la primera incubadora de tèxtil i moda a Catalunya

Aquesta incubadora té projecció internacional i vol ser de les primeres start-ups envoltades de recursos per créixer.

Reimagine Textile vol impulsar la primera incubadora de tèxtil i moda de Catalunya, amb projecció internacional i amb la voluntat de potenciar start-ups amb recursos suficients per créixer. Reimagine Textile, aposta estratègica  pel sector tèxtil que fa l’Ajuntament de Mataró, de la mà del TecnoCampus i el centre tecnològic EURECAT, té com objectiu reinventar la indústria tèxtil pivotant en la innovació, la tecnologia i la sostenibilitat.

La incubadora compta amb diversos avantatges per a les start-ups que hi vulguin prendre part. Un espai de coworking equipat per empreses del sector, un FabLab d'experimentació i prototipatge amb assistència tècnica, atelier de mostraris, zona shooting equipada, showroom i sales de reunions, mentoring, transferència de coneixement i tecnologia, enllaç amb la indústria local, accés a finançament i d'altres.

Per optar a prendre-hi part cal presentar un projecte jove que aposti per fer servir teixits intel·ligents, sostenibles i funcionals, wereables, materials innovadors, que formi part de l'economia circular tèxtil i/o altres propostes relacionades amb la digitalització de processos, impressió 3D aplicada a la moda o altres solucions innovadores.

Presentació de projectes fins al setembre

Es poden presentar projectes que encara no estiguin constituïts com a start-up, però caldrà donar-se d’alta abans del 2 de gener 2021. Les start-ups ja constituïdes hauran de tenir com a màxim 3 anys de vida. Es pot fer des d'aquest enllaç.

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive