Un establiment hoteler a Malgrat de Mar, al Maresme
Un establiment hoteler a Malgrat de Mar, al Maresme

Un juliol millor que el previst per al sector turístic del Maresme

Durant el mes passat es van superar les 800.000 pernoctacions a establiments del Maresme, amb prop de 260.000 turistes, un 25% procedent d'altres països

El mes de juliol ha estat més positiu del que es podia esperar, tenint en compte el context de pandèmia, per al sector hoteler del Maresme. Durant el mes passat es van duplicar les dades registrades al juny i es van superar les 800.000 nits allotjades a algun dels hotels o càmpings de la comarca. Això implica que uns 260.000 turistes han escollit el Maresme com a destinació de les seves vacances. Segons el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, s'han superat les expectatives del sector. 

Es tracta de dades recollides per la plataforma Tourism Data System, que mostren que, com ja era de preveure per les restriccions en els viatges, el turisme de proximitat segueix sent el majoritari: un 74,9% dels viatgers provenien del mercat espanyol, i dins d’aquest percentatge, el 82,5% correspon a ciutadans d’altres municipis de Catalunya. Tot i així, puja el turisme estranger fins al 25,1%, és a dir, 1 de cada 4 turistes era internacional.

La taxa d’ocupació hotelera en funció de les places en oferta ha fregat el 60%, superant el 40% del mes de juny. Els empresaris del món hoteler valoren molt més positivament com està anant aquest any respecte el 2020, tant a nivell del seu negoci com a nivell d’ocupació. Els establiments hotelers han acollit unes 160.000 pernoctacions d’estrangers durant el juliol.

Els càmpings s’han situat al voltant del 50% de l’ocupació, millorant també el 30% del mes de juny. Els propietaris dels càmpings del Maresme també es mostren més satisfets de la situació turística actual que la de l’any passat, especialment en relació a l’ocupació. Els estrangers han fet més de 40.000 pernoctacions en càmpings, una xifra molt més alta que l’any 2020.

 

Comentaris (1)

Geoffrey Fa 1 any
I suspect this is a political based news, or put it more bluntly ..false.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive