Aniversari Gestoria Barceló
Aniversari Gestoria Barceló

Cugat Comas

La Gestoria Barceló celebra 65 anys de fiabilitat i tracte familiar

L’alcalde David Bote assisteix al sopar de Nadal i de celebració del 65è aniversari de la Gestoria Barceló

patrocini pous
 

Les persones quan arriben als 65 anys es jubilen. Les empreses que arriben a aquesta xifra, en canvi, quan la traspassen ho fan carregades de salut i amb piles per seguir treballant. Més de sis dècades i mitja d’empresa familiar que s’adapta als nous temps i manté una cartera estable de clients converteix la Gestoria Barceló de Mataró en ‘la gestoria de tota la vida’ de molts i molts mataronins. Divendres 16 van celebrar l’efemèride amb un sopar especial.

L’alcalde David Bote va voler unir-se a la plantilla de treballadors de la Gestoria Barceló en un sopar de doble celebració: de Nadal i del 65è aniversari. Dels 65 anys de Gestoria Barceló, 35 els va complir al carrer d’Argentona on Miquel Barceló la va fundar i els segons 30 a l’actual ubicació al Camí de la Geganta tocant a la Plaça de Granollers, al centre neuràlgic de la ciutat. La gestoria compta actualment amb dos socis, Manel Planas i Gabriel Fontdeglòria. Aquest darrer hi ha treballat des del primer dia. 65 anys al peu del canó.

Aniversari Gestoria Barceló

Fontdeglòria, Planas i Bote


Fiabilitat i tracte familiar


Fontdeglòria explica que “la gestoria és la nostra vida: ens movem per ajudar els nostres clients que acabem coneixent com si fossin família en tot tipus d’afers com assegurances, laboral, fiscal o immobiliari. La clau d’aquests anys és la fiabilitat que tenim i el caràcter familiar que fa que siguem un despatx de tota confiança on molts clients acaben per ser quasi amics”.

Aniversari Gestoria Barceló
Aniversari Gestoria Barceló

Respecte la celebració, amb la presència de l’Alcalde a qui agraeix haver-los acompanyat, explica que “òbviament va ser molt emotiu per tot l’equip i especialment pels dos socis. Vam tenir la deferència amb els treballadors i ells també ens van sorprendre amb un vídeo personal i uns regals en forma de figures de caricatura i un quadre de l’Albert Alís que pinta la façana de la Gestoria”. 

Gestoria Barceló compta amb un equip de 17 professionals, col·legiats com Gestor Administratiu, Economista, Graduat Social, Advocats i Administrador de finques, especialitzats en les diferents àrees d’assessorament i gestió empresarial, apostant per la formació contínua i utilitzant els mitjans tecnològics més avançats.

Aniversari Gestoria Barceló
Aniversari Gestoria Barceló

 

 

Comentaris (2)

Mataroní empipat Fa 1 any
En Bote es presenta al sopar de la meva empresa i truco a la prensa perque puguin veure com el trec a patades!
Jordi Fa 1 any
El Bote xupant camara..quins 4 mesos en esperen!!!

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive