Un dels espais joves de la ciutat
Un dels espais joves de la ciutat

Redacció

La Generalitat obre un programa per a contractar 600 joves desocupats

Els joves, d'entre 16 i 29 anys, podran tenir una primera experiència professional a l'administració pública

patrocini pous
 

La Generalitat ha obert el termini perquè els joves d'entre 16 i 29 anys s'inscriguin al programa del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) de primera experiència professional a les administracions públiques. Segons ha detallat en un comunicat el Departament d'Empresa i Treball, la iniciativa compta amb un pressupost de 14,4 milions d’euros, finançats amb fons europeus MRR, i subvencionarà la contractació de 600 joves desocupats durant deu mesos, mitjançant la modalitat de contracte de pràctiques en els diferents departaments i organismes públics de la Generalitat.

Per territoris, els contractes es faran a la demarcació de Barcelona (446), Tarragona (60), Lleida (52) i Girona (25).

Tal com ha detallat el Departament, els sol·licitants han de tenir un títol d'educació superior, un cicle formatiu de grau mitjà o superior, o un certificat de professionalitat.

Pel que fa a la selecció, les oficines de treball facilitaran a les entitats contractants una relació de noms de les persones candidates que compleixen els requisits per a cada lloc de treball. A partir d'aquest llistat, l'entitat haurà de realitzar el procés de selecció. Des del Departament de Treball han indicat que la incorporació a la feina es farà a tot tardar el 30 de juny.

Comentaris (1)

Pregunta Fa 1 mes
Perquè els joves acollits a aquests programes sempre són 95% fills de migrants? No hi ha més diversitat a Catalunya? Els fills dels castellans no poden acollir-se, malgrat molts d ells també tenen similars problemes? Quina Catalunya està deixant el Aragonès... Quedem bé amb 600 per uns mesos o vinga a concentrar els migrants a barris amb problemes. Classistes son...

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive