3a trobada progrés social amb complicitat empresarial fundació el maresme 2022
3a trobada progrés social amb complicitat empresarial fundació el maresme 2022

La Fundació El Maresme reconeix el suport i compromís social de tres empreses de la comarca

Massana, Corma i Roy Assessors van ser guardonades per l'entitat pro persones amb discapacitat intel·lectual, pel seu compromís en la inserció laboral i social d'aquest col·lectiu

La Fundació el Maresme ha reconegut públicament el compromís social de tres empreses de Mataró i el Maresme. Es tracta de Massana, Corma i Roy Assessors, pel seu treball amb l'entitat pro persones amb discapacitat intel·lectual, col·laborant en la tasca d’inserció laboral de persones amb aquest col·lectiu i la col·laboració incondicional amb el centre especial de treball CEO del Maresme.

Els reconeixements es van lliurar la setmana passda en el marc de la 3a Trobada “Progrés social amb complicitat empresarial”, celebrada al Cafè Nou davant una setantena de persones. Durant l’acte també es va compartir coneixement sobre metodologies de gestió d’empreses d’èxit de la mà de l’empresari i ponent mataroní Martí Manent, fundador i gerent de Derecho.com i elAbogado.

Massana va ser guardonada en la categoria d’inserció laboral a l’empresa ordinària per la contractació de dues persones del Servei de Formació i Inserció de la Fundació. Corma, per la seva col·laboració incondicional amb el CEO del Maresme, apostant per la contractació continuada de diferents serveis del centre especial de treball.

Per últim, Roy Assessors va ser reconeguda pel seu compromís continuat amb l’Entitat, ajudant l’Entitat a impulsar projectes i activitats com les Dissantes o el Calendari Solidari.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive