Una edició anterior de la Nit de l'Empresariat de la FAGEM
Una edició anterior de la Nit de l'Empresariat de la FAGEM

La FAGEM busca les millors empreses del Maresme

Obert fins al 21 de juliol el període per presentar candidatures als Premis FAGEM, que volen donar visibilitat al teixit empresarial de la comarca

patrocini pous comunitats
 

La FAGEM, Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme, obre el període per presentar candidatures als Premis FAGEM 2024. L'objectiu dels guardons, que arriben a la catorzena edició, és donar visibilitat pública al teixit empresarial del Maresme, reconeixent les millors iniciatives empresarials sorgides a la comarca.

Les candidatures es poden presentar fins el proper 21 de juliol a través de la pàgina web de la FAGEM i poden optar als guardons tots aquells empresaris i empresàries que desenvolupin la seva activitat empresarial al Maresme.

Com a novetat, la FAGEM entregarà per primera vegada una menció en l'àmbit de la sostenibilitat, per premiar el compromís de les empreses de la comarca amb la sostenibilitat i l’aplicació de mesures per a la millora de la gestió ambiental i minimització de l’impacte de la seva activitat en l’entorn.

Els guardons comptem amb diferents categories. La més important és el Premi FAGEM a la Trajectòria Empresarial, que guardona la trajectòria i exemple d'una empresa del Maresme que destaqui en quant a generació d'ocupació, inversió, innovació i internacionalització, i hagi contribuït al desenvolupament socioeconòmic del territori.

També destaca la Menció especial al/la Jove Empresari/a menor de 45 anys, amb la qual La FAGEM vol valorar la tasca d’aquells emprenedors i emprenedores que amb el seu esforç i dedicació aconsegueixen tirar endavant els seus projectes empresarials, siguin de nova creació o continuant un negoci ja existent. Així mateix, es contempla la Menció especial a la Dona Empresària, que busca premiar el talent femení de dones empresàries i líders de projectes al nostre territori. 

Com cada any, la FAGEM farà entrega també del Reconeixement a la contribució a l'Associacionisme Empresarial a aquell empresari o empresària del Maresme que, per la seva trajectòria professional, suposi un actiu per la comarca i per l’associacionisme empresarial del territori.

Un jurat, format pels membres del Consell Executiu de la FAGEM, triarà tres finalistes per categoria i els guanyadors es coneixeran en el marc de la XVII Nit de l'Empresariat del Maresme, que tindrà lloc el pròxim 3 d’octubre al Teatre Monumental de Mataró.

 

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive