Excavacions Iluro, premiada a nivell estatal com a empresa saludable
Excavacions Iluro, premiada a nivell estatal com a empresa saludable

Excavacions Iluro, premiada a nivell estatal com a empresa saludable

El guardó per la diversitat i tipologia d'accions saludables es va entregar per Mutua Maz en un acte a Saragossa.

Excavacions Iluro va ser guardonada a finals d'abril com a empresa saludable a nivell estatal en els premis Maz Empresa Saludable, atorgats a Saragossa i que busquen reconèixer les millors iniciatives per millorar el benestar emocional de les persones, el foment de l'esport, la conciliació familiar i per la diversitat i tipus d'accions saludables. En aquesta última, l'empresa mataronina va guanyar en l'apartat de companyies de menys de 49 treballadors.

El reconeixement a nivell estatal posa en valor tot allò que Excavacions Iluro porta fent des de la seva fundació, fa ja més de 60 anys. Treballen sota un protocol intern per vetllar per la salut dels seus treballadors i per incentivar bones pràctiques en la jornada de treball. Per la prevenció de mals més importants comptenamb petits exercicis rutinaris que ara han estat guardonats.

Vídeo amb la candidatura
 

Una empresa verda que cuida del seu entorn

Dedicada al món de l'enderroc i les excavacions, i consolidada al Maresme, fa molt de temps que treballen en l'àmbit de l'economia circular, imprescindible per entendre la seva tasca. 

Quan treballen moviments de terra i demés, agafen la terra adequada per portar-la a poblacions com Mataró, Dosrius o Argentona per dipositar-la en terres de pagès o en finques que ho necessitin. Amb aquesta aportació, transformen les terres en zones de cultiu i nous espais que gràcies a aquesta gestió, poden adequar-se com a zona de jocs pels infants, basses d'aigua o nous terrenys per fer-hi conreu, com a les Cinc Sènies.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive