Avui es presenta La Feixa amb un acte a la Plaça de la Muralla
Avui es presenta La Feixa amb un acte a la Plaça de la Muralla

Es presenta la Feixa, el supermercat cooperatiu de Mataró

Avui a les 20h a la Plaça de la Muralla es presenta el projecte que ha de ser realitat en els propers mesos i es desvelarà la ubicació final

El projecte d’un supermercat diferent: cooperatiu, de consum responsable, obert i conscient per Mataró és a punt de fer-se realitat. Aquest divendres dia 10, amb un acte a la Plaça de la Muralla a les 20h, es presentarà en societat La Feixa desvelant la variable que falta a l’equació: on s’ubicarà. Aquest és el projecte que va guanyar la darrera beca Pepa Maca d’ajut a la creació de cooperatives a la comarca.

La Feixa, és una cooperativa sense ànim de lucre i totalment participativa, l’objectiu de la qual és promoure un canvi en el model de consum imperant, contribuint al canvi cap a una societat social i mediambiental més justa i respectuosa. 

La idea que es presentarà en societat aquest divendres és la de crear un supermercat que es proveeixi de productors de proximitat, que treballin en projectes de caire social, evitant sempre que sigui possible, grans distribuidores. Més de 150 persones ja s’han fet sòcies i han avalat aquest nou projecte que avui desvelarà la seva ubicació en un acte on qui ho vulgui també podrà fer-se'n sòcia o avaladora.

El logo de La Feixa

El logo de La Feixa

 

La recerca de persones sòcies

La Feixa, el nou supermercat cooperatiu de Mataró que està en procés de creació fruit de la fusió de les dues cooperatives de consum l’Estrella i l’Ecoopirativa de Mataró, fa una crida a la ciutadania a fer-se’n sòcia per tal d’aportar el capital inicial per a poder tirar endavant el projecte i/o ajudar a finançar la primera fase de la cooperativa. Qualsevol persona física s’hi pot fer sòcia a partir d’una aportació de 50 euros i una persona jurídica a partir de 150 euros. Hi ha diferents tipus de sòcies: les consumidores actives, les consumidores i les col·laboradores.

Arxivat a:

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive