Catalunya ja ha arribat als 9 milions de vacunes posades. Foto: R.Gallofré
Catalunya ja ha arribat als 9 milions de vacunes posades. Foto: R.Gallofré

Enquesta: La vacunació hauria de ser obligatòria per a tots els treballadors?

Us demanem la vostra opinió respecte l’exigència del certificat de vacunació per treballar, ja vigent a Itàlia i que Foment proposa aquí

Tots els treballadors han d’estar vacunats de la Covid-19. Així, ras i net, és el propòsit de la mesura més contundent respecte la vacunació aprovada fins ara a Europa. Ho ha aprovat Itàlia. Aquí, de moment, segueix sent només una proposta però guanya adeptes i suports. Fins i tot des de la pròpia patronal.

Foment del Treball insta el govern espanyol a explorar la vacunació obligatòria dels treballadors davant el progressiu retorn a la presencialitat dels treballadors als centres de treball i l"'aclaparadora evidencia sobre la seguretat i efectivitat de les vacunes". En un comunicat, la patronal demanar "normalitzar l'obligatorietat de les vacunes a tots els ciutadans que vulguin recuperar els hàbits de la vida quotidiana anterior a la crisi sanitària". "Això inclou", afegeixen, "també explorar l'obligatorietat de la vacunació als centres de treball" per tal de "fer prevaldre l'interès general i la seguretat sanitària".

La meitat de joves mataronins encara no té la pauta completa de vacunació
L'ENQUESTA Enquesta: La vacunació hauria de ser obligatòria per a tots els treballadors?

Experts jurídics de Foment adverteixen que malgrat ara com ara, no existeix la norma en el nostre ordenament jurídic que ho permeti explícitament, "no hi hauria cap dificultat perquè excepcionalment, l'interès general relatiu a la salut pública prevalgués sobre el particular".

En un moment en què costa avançar en la vacunació, lleugerament per sobre del 70% del tota de la població, què et semblaria aquesta proposta?

 

 

Arxivat a:

Comentaris (10)

Jo Fa 9 dies
Tots ens alarmem amb aquesta ptoposta. Pero ens estan discriminant obligant a ensenyar el passaport covid per viatjar, a les discoteques… ja hem perdut moltes llibertats individuals i ningu no esta fent res. Quan comencem?
Sonia Pons Antonino Fa 9 dies
Los efectos secundarios están siendo muuuy graves, muchas personas con trombos en cualquier parte del cuerpo, ictus , infartos, es de miedo!!! Totalmente en desacuerdo con esta propuesta de obligar a inyectar una sustancia experimental. Los efectos a medio y largo plazo aún no se saben pero esta claro que nada bueno puede traer si a corto plazo tantísimas personas están gravemente enfermas.
Ivan Fa 9 dies
Sois unos sinvergüenzas, meter a niños en esta mentira, matar al pueblo y llenaros los bolsillos, lo pagareis muy caro, políticos, policías, sanitarios y todo el que haya alentado este genocidio llegará el día que el pueblo se os hechara encima y no falta mucho
Jose Fa 9 dies
Quin sentit te aixó si estar o no vacunat es el mateix??? Amb vacuna pots agafar el virus i tambè el pots contagiar. No te ni cap ni peus aquesta proposta ni al treball, ni discotecas, ni restaurants, ... només serveix pero aumentar els ingressos de les farmaceutiques.
jordi gascon Fa 10 dies
es un muntatge mes de las farceutiques i una manera de control mes. la democracia se esta perdent.
Un ciudadano cualquiera Fa 10 dies
Cómo van a poner obligatoria una vacuna experimental, que a largo o medio plazo, podría, conllevar patologías más graves, que la provocada por un virus que, ni siquiera, ha sido aislado, ni secuenciado. Por lo tanto, la "vacunación" obligatoria, es un crimen sobre los derechos de las personas y hacia las éticas médicas. No se debería ni de plantear.
Javier Fa 10 dies
No creas las encuestas - está todo inventado. Imponer una medicacion experimental que cambia la genoma humana es un delito penado con prisión. Queda detallada en el código de Neuremburg. Conozco a gente que han muerto tras vacunarse - conozco a dos niños con miocarditis y problemas neuronales tras recibir la primera dosis - una moderna y otro pfizer.Cada uno que haga lo que quiere con su cuerpo! Vacunados transmiten y contagian igual que no vacunados!! Eso va de CONTROL y no de un virus!
Curiós Fa 10 dies
Parlem de responsabilitat quan es mor més gent de gana al món que de covid i ens és igual, això és por i prou. Quan demostrin que qui no es vacuna, mata persones, aleshores en parlem. La gent sana no és un problema. I qui tingui por, per això hi ha una vacuna, si tinc por de morir de xarampió, em vacunaré i si el veí no es vacuna em serà igual... Pressunció d’innocència? Delictes d’odi?
Josep Fa 11 dies
Manipuladors , vulneradors de tots els drets bàsics
ISABEL Fa 11 dies
Tots els treballadors que estan en una empresa, per responsabilitat amb els altres companys i si es dona el cas, per responsabilitat de cara als clients, haurien d'estar vacunats. Però com que la llei no obliga a ningú a vacunar-se, així van les coses.
Joan Fa 11 dies
Trobo una vexacio per l’intelect i un xantatge al pensar diferent !!!!
Jaume Fa 11 dies
Si seguim deixant de banda les llibertats individuals en pro de les col·lectives acabarem tenint una societat com la xinesa, es això el que volem? Control total sobre la població? Quan ens diguin que hem de fer quimioteràpia tota la gent perque un 2% té risc de patir la malaltia també acceptarem?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive