Nerea Mata, promotora de Naraya Ayurveda a Mataró, explica els beneficis de la medicina mil·lenària. Foto: R. Gallofré
Nerea Mata, promotora de Naraya Ayurveda a Mataró, explica els beneficis de la medicina mil·lenària. Foto: R. Gallofré

Descobreix els beneficis de l'Ayurveda a Mataró

Naraya Ayurveda és un nou espai de Mataró especialitzat en aquest sistema de medicina tradicional, que permet assolir el benestar físic, emocional, mental i espiritual

patrocini pous
 

Vida i coneixement. Aquests són els dos conceptes presents en la paraula Ayurveda, una medicina mil·lenària procedent de l’Índia i que basa el seu coneixement en observar la natura i les persones. “Té més de 5.000 anys d’història però es pot aplicar perfectament a l’actualitat, i en el nostre context”, explica la terapeuta Nerea Mata, promotora de Naraya Ayurveda, un nou espai de nutrició, massatges, ioga, tallers i esdeveniments a Mataró

Es tracta d’ un centre de promoció de l’Ayurveda, que la Nerea defineix com “una medicina holística, una eina d’autoconeixement enfocada a la salut”. La nutrició és l’element més important, així com l’establiment de pautes i rutines o els massatges adaptant-se a la constitució personal perquè cada cos és diferent. “L’objectiu és assolir un equilibri físic, mental, emocional i espiritual”, afirma la terapeuta maresmenca. Aquest equilibri, segons la Nerea, es veu sovint trencat perquè “vivim en un món que ens desestabilitza de moltes maneres, a causa de les nostres rutines, de l’estrès i de la manca de descans”. A través de l’Ayurveda es pot detectar i combatre les fonts de problemes de salut, ja siguin físiques o emocionals. 

Naraya Ayurveda ofereix un catàleg molt ampli de serveis a nivell nutricional i terapèutic, entre els quals el ioga, una de les branques d’aquesta medicina. Tot plegat es complementa amb activitats de creixement personal i benestar, al mateix centre mataroní o bé en el projecte Ayur-Arogyam, que la pròpia Nerea  duu a terme amb un equip de terapeutes, amb retirs ayurvèdics de tres dies. 

La terapeuta maresmenca va acudir a TecnoCampus per buscar suport en l’impuls del centre, en un primer moment amb la idea que l'ajudessin a capitalitzar l'atur. “Ha estat una experiència molt positiva i la recomano a tothom”, explica la Nerea, que destaca les facilitats que l'han ofert des del centre empresarial i universitari mataroní per tirar endavant el seu establiment. 

Naraya Ayurveda

Arxivat a:

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive