4 de cada 10 nous contractes a Mataró són indefinits
4 de cada 10 nous contractes a Mataró són indefinits

Descens generalitzat de l'atur al Maresme

Després de tres mesos de lleugers increments, el mes de març es tanca amb una baixada de l'atur a tots els sectors econòmics

patrocini pous
 

Baixa l’atur a tots els sectors econòmics del Maresme, trencant així amb la dinàmica de tres mesos seguits amb increments lleugers de la taxa. Segons informa el Consell Comarcal, al març l'únic col·lectiu que ha patit un augment és el de les persones que cerquen feina és el SOA (sense ocupació anterior).

El Maresme ha tancat el mes de març amb 23.228 persones registrades com a cercadores de feina, 236 menys que el mes anterior. Aquest descens és d'un 1% respecte al febrer, i d'un 24,39% respecte al mateix període de 2021. 

La major part de les persones sense feina a la comarca pertanyen al sector Serveis (71,95%). Segueix la indústria (12,19%), construcció (7,88%) i l’agricultura (1,92%). El 6,05% restant són demandants de feina sense ocupació anterior.

Durant el mes de març, tots els sectors econòmics han millorat les seves xifres d’ocupació, sent la indústria la que ha registrat un descens percentual de l’atur més elevat. En segon lloc, els serveis, seguits de l’agricultura i la construcció. La nota discordant la posa el col·lectiu SOA que registra un increment de l’atur del 0,52%.

 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive