comprar i vendre online
comprar i vendre online

Comprar i vendre online a Mataró: adapta't al nou escenari digital post-Covid

Els mataronins i mataronines tenen la possibilitat d’anar de compres les 24 hores del dia sense sortir de casa i a través del seu mòbil o ordinador.

Amb la filosofia d’apostar per un consum local i impulsar el comerç de Mataró, neix la web capgros.aprop.online. És una plataforma on els mataronins poden comprar online tot el que necessitin de comerços de la ciutat. D’aquesta forma, se segueix donant suport a les botigues i establiments de Mataró alhora que suposa una gran comoditat per aquells que volen fer compres en qualsevol moment i decidir quin dia i hora ho rebran a casa.

La web està pensada per posar les coses fàcils tant a clients com als comerços: simplement cal entrar a la web, registrar-te, seleccionar els productes que vols (pots escollir de comerços diferents, no cal que sigui del mateix), fer el pagament i demanar quan vols que t’arribi tot a casa teva o de qui escullis. El comerç rep un avís amb la comanda i només cal que la prepari i esperi a que el servei de Capgròs Aprop passi a recollir-la per entregar-la al domicili del client. A través del compte d’Instagram @capgrosapropmataro  els clients i comerços poden estar al dia de totes les novetats de la plataforma.

Les compres a través de marketplaces locals s’estan posant de moda a moltes ciutats, tant en l’àmbit nacional com internacional. Els hàbits dels consumidors estan canviant i les restriccions provocades per la Covid han accelerat encara més aquestes costums. Cada vegada és més habitual fer la compra de la setmana a través del mòbil o l’ordinador. Un dels punts forts que ofereixen plataformes com capgros.aprop.online és que les botigues i comerços que hi apareixen són negocis que estan a la ciutat, a Mataró, que normalment el client ja els coneix, hi confia i sap que els hi oferirà un bon producte o servei.

El comerç local s’està adaptant a les noves tecnologies i als nous hàbits de consum. Segons l’estudi ‘Escenari Digital Post-Covid’ de GfK, més del 10% dels compradors online ho van fer per primera vegada durant el confinament i romandran en aquest canal.  A més, quatre de cada 10 nous compradors digitals han consumit a través de marketplaces locals o en comerços locals, sent l’alimentació, la moda i la higiene els productes més demanats.

Com adherir-se a la plataforma?

Clients: aquells que vulguin comprar només cal que accedeixin a la web capgros.aprop.online i es registrin.

Comerços: si tens un comerç a Mataró i vols que els teus productes estiguin a capgros.aprop.online pots demanar més informació enviant un correu electrònic a:  marketplace@capgros.com

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive