https://www.youtube.com/watch?v=aPlL-We-10U

Redacció / R. G.

Com ha afectat la pandèmia: el cas de Clínica ISSA

Parlem amb ISSA, l'assegurança mèdica més antiga del Maresme, sobre la transformació arran de la pandèmia.

La pandèmia ha afectat de manera contundent a tots els sectors, alguns més que d'altres, i ha obligat a transformar moltes de les rutines i hàbits que hi havia al dia a dia. Per això, a capgros.com hem volgut retratar com alguns dels establiments, comerços i serveis de la ciutat s'han reconvertit i s'han adaptat a la realitat imperant per poder seguir. El primer cas que mostrem és el de Clínica ISSA, l'assegurança mèdica més antiga del Maresme i que compta amb centre mèdic propi al centre de Mataró.

En el vídeo que acompanya l'article, des d'ISSA expliquen com han anat canviant el seu sistema informàtic, com han treballat per mantenir serveis a la gent gran i com afronten el 2021, un any on la crisi econòmica comença a agreujar-se i on la pandèmia segueix sense acabar-se.

Com pot competir un espai de proximitat amb altres rivals de major mida, què han fet per millorar l'equip i cap on es dirigeix un espai que és necessari en un moment com l'actual. Aquest és el cas d'ISSA.

Arxivat a:

Comentaris (1)

SpainJobs_2022 Fa 1 any
Y en la circunstancia concreta del estado de alarma, hay que tomar con cierta perspectiva la experiencia de estos meses. Es una situacion muy particular y aunque la relacion se haya deteriorado, no hay que ponerse en lo peor; quiza haya una mejoria cuando se normalicen las circunstancias externas. Si vemos que no es asi, quiza se ha producido un dano que si requiere de una ayuda profesional. Se puede hacer una primera consulta y valorar si se necesita continuar la terapia o no. El ensayo clinico

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive