Capgros.com, líder a Internet.
Capgros.com, líder a Internet.

Capgros.com referma el seu lideratge: més d'un milió d'usuaris al 2022

El portal segueix sent el referent informatiu per a Mataró i Maresme i torna a trencar la barrera del milió d'usuaris.

Capgros.com es referma com el principal mitjà informatiu de Mataró i Maresme a Internet, després que per tercer any consecutiu aconsegueixi trencar la barrera del milió d'usuaris únics. De la mateixa manera que al 2021 i 2020, el portal de Capgròs Comunicació supera aquesta mítica xifra d'usuaris únics, quelcom que s'aconsegueix des de la renovació absoluta del portal i l'aposta digital de l'empresa ara fa dos anys i mig. S'assoleix quan encara queden dos mesos per acabar el 2022.

El portal no només trenca la barrera del milió d'usuaris dos mesos abans d'acabar l'any, sinó que també supera els quatre milions de visites i els 4,6 milions de pàgines vistes en aquest temps. Això significa que l'usuari de capgros.com és fidel i torna al portal per informar-se del que passa al seu voltant amb una mitjana de 4,09 sessions per usuari. Totes les dades són auditades per Google Analytics.

  • 1 milió d'usuaris al 2022 acumulats (dades fins el 2 de novembre de 2022)
  • 4,08 milions de visites al 2022 (dades fins el 2 de novembre de 2022)
  • 4,65 milions de pàgines vistes (dades fins el 2 de novembre de 2022)

Entre els mitjans locals més llegits de Catalunya

Capgros.com també és, segons les dades que audita OJD Interactiva, un dels mitjans locals més llegits de Catalunya. A banda de ser l'únic mitjà del Maresme en el top 50 dels més llegits a Internet, es troba en el Top 10 de mitjans amb més visites mensuals d'entre aquells que es dediquen a la informació de comarca o província. 

Lideratge a les xarxes socials

Capgros.com també es troba al capdavant de les principals xarxes socials on s'informen els mataronins i maresmencs. El portal compta amb més de 16.400 seguidors a Facebook, per sobre dels més de 9.900 de TV Mataró, els 6.700 de la Clau o els 280 de la Revista Iluro. A nivell d'interaccions, la revista genera més de 26.800 interaccions setmanals, per sobre de les 11.900 de la pàgina de la televisió mataronina (dades oficials de Facebook).

També som líders a Instagram amb més de 16.500 usuaris acumulats entre els nostres canals Enjoy Maresme i Capgròs i els 13.800 usuaris que ens segueixen a Twitter. 

Capgros.com s'ha convertit en el mitjà de referència a Internet i a les xarxes socials, la millor solució per connectar amb tot allò que t'envolta de ben a prop. Gràcies per la vostra confiança!

Comentaris (2)

Anna Fa 10 mesos
Felicitats!!!! Bona feina!
Jose Masferrer Benito Fa 10 mesos
La revista muy interesante 👍

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive