comprar a Mataró des de casa. Capgròs aprop.
comprar a Mataró des de casa. Capgròs aprop.

Capgròs aprop Mataró: enviaments gratuïts al febrer i març

El marketplace del comerç de Mataró ofereix el transport gratuït de les comandes per a totes aquelles compres realitzades a la web durant aquests dos mesos.

La web capgros.aprop.online s'està consolidant com l'opció per comprar per internet al comerç local de la ciutat. Cada vegada hi ha més usuaris que fan la compra o demanen productes concrets a través d'aquest marketplace. Un dels avantatges d'aquesta plataforma és que la comanda no cal recollir-la enlloc, Capgròs Aprop s'encarrega de preparar tots els productes que demanes, encara que siguin de botigues diferents, i t'ho fa arribar a casa a través del seu propi servei d'entrega. A més, pots especificar a quin dia i franja horària vols que t'arribi tot a casa teva o de qui indiquis. Durant els mesos de febrer i març pots comprar a capgros.aprop.online i el cost d'entrega et sortirà gratis.

La web  és una aposta perquè els mataronins puguin seguir comprant al comerç local i a les seves botigues de confiança d'una forma còmode, fàcil i segura des del mòbil, ordinador o tauleta. L'ús de plataformes locals com aquesta s'ha disparat a moltes ciutats a escala estatal i internacional, degut principalment a la pandèmia i als hàbits de consum. Les restriccions provocades per la Covid i les precaucions adoptades per la ciutadania per no sobreexposar-se a contagis, han introduït a moltes llars mètode de fer la compra.

Capgròs Aprop compta amb un equip de professionals: tècnics informàtics, atenció i assessorament a l'usuari, transport, comerciants de Mataró... Tot per comptar amb una web segura i molt intuïtiva que ajudi des del més jove al més gran de casa a fer la compra al comerç de la ciutat.

Entre les darreres actualitzacions de la plataforma, s’ha afegit l’opció de fer els pagaments a través de Bizum. Aquesta nova opció millora l’experiència de compra online, agilitzant el procés de pagament a través d’una eina efectiva i segura i oferint més opcions als compradors.

AIXÍ POTS COMPRAR A CAPGROS APROP
▪️ Registra't a la web capgros.aprop.online (també pots entrar a través de la pestanya 'Compra a Mataró' a la web capgros.com)
▪️ Escull els productes que vols de botigues i establiments de Mataró
▪️ Fes el pagament i selecciona quin dia i hora vols que t'arribi tot a casa

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive