El tanatori de Mataró, gestionat per Cabré Junqueras
El tanatori de Mataró, gestionat per Cabré Junqueras

Cabré Junqueras modernitza i digitalitza els seus serveis

L'empresa funerària, que gestiona el tanatori de Mataró, implementa el projecte Orma per agilitzar les tasques internes de l'empresa i l'atenció personalitzada a les famílies

patrocini pous
 

El sector dels serveis funeraris també mira cap al futur i es modernitza. En el cas de Cabré Junqueras, empresa que gestiona el Tanatori de Mataró, que està implementant noves eines de digitalització com ara l'actualització i redisseny de la pàgina web i la imatge corporativa, millorant així el servei al client i la implantació del projecte Orma, que introdueix noves eines digitals de gestió.  

El primer pas que s'ha realitzat ha estat la modernització del sistema de l'empresa. Amb l'eina Funus s'aplica un canvi en l'atenció a les famílies amb diferents serveis com: la reducció del volum de paper que actualment s'utilitza, la creació d'ordres de treball que es rebran a través del mòbil i qualsevol altre dispositiu, el seguiment de les ordres en temps real des de qualsevol lloc, la implementació d'un sistema de lectura de codis QR, la possibilitat per part del personal de veure globalment l'estat de cada servei i dur a terme una atenció més personalitzada a les famílies, entre d'altres. 

cabre junqueres 16

Interior de l'equipament gestionat per Cabré Junqueras

La digitalització i la sostenibilitat són dos aspectes que han pres molta rellevància a Cabré Junqueras, amb projectes pioners en el sector funerari.  "El nostre objectiu en aquesta nova etapa és fer servir tota la tecnologia i eines que tenim a l'abast per poder centrar-nos en el més important: complir amb el nostre compromís d'oferir el millor servei a les famílies", expliquen des de Cabré Junqueras. 

La digitalització no és l’única innovació per la qual han apostat aquest 2022. L’empresa, compromesa amb la reducció d’emissions i la sostenibilitat, ha instal·lat plaques solars al tanatori de Mataró, i ara també s’inicia la instal·lació de plaques solars al tanatori de Granollers. Cabré Junqueras ha incorporat nous vehicles elèctrics a la seva flota i ha estat pionera en oferir únicament fèretres ecològics lliures de vernissos i pintures i totalment respectuosos amb el medi ambient. 
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive