Climatització pels establiments comercials.
Climatització pels establiments comercials.

Black Friday: Catalunya crearà més de 30.000 llocs de treball

Barcelona concentrarà la gran majoria d'aquest increment amb 26.400 contractacions

Catalunya és el territori que més ocupació crearà durant la campanya de descomptes del Black Friday, durant la qual es preveu que es signin 32.800 contractes, segons un estudi d'Adecco. Per demarcacions, Barcelona concentrarà la gran majoria de la nova ocupació amb 26.400 contractacions, seguida a molta distància de Tarragona i Girona, amb 3.000 i 2.600 nous llocs de treball, respectivament.

A la cua de el rànquing hi ha Lleida, que només s'espera que generi 790 feines durant la campanya. L'empresa especialitzada en recursos humans assegura que el Black Friday del 2020 serà "atípic" per la crisi sanitària i la "incertesa provocada per la segona onada de contagis" però es podrà salvar gràcies al comerç en línia.

Previsions a nivell espanyol

A escala estatal, Adecco preveu el mateix nombre de contractacions vinculades a aquest període respecte a la mateixa campanya de l'any anterior, fet que suposa més de 184.000 contractes a tot Espanya. Per autonomies, després de Catalunya, la Comunitat de Madrid i la el País Valencià se situen al capdavant de les previsions, ja que crearan 32.300 i 22.800 nous llocs de treball, respectivament.

El comerç online serà el "principal beneficiat" en la campanya de el Black Friday. També veuran augmentar la contractació el gran consum -englobant alta perfumeria, cosmètica, electrònica, telefonia, joguines, imatge, so- l'alimentació, la distribució, el retail, la logística, el transport i la indústria tèxtil.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive