Nous ajuts per al pagament del lloguer
Nous ajuts per al pagament del lloguer

Ajuts al lloguer per menors de 35: on i quan demanar-los

Els ajuts poden anar des del 20% al 40% de l'import de renda de lloguer anual, amb un límit màxim de 3.000 € anuals per habitatge i un mínim de 240 € anuals

patrocini pous lloguer segur
 

Si tu o algú de la teva família o colla és menor de 35 anys i viu de lloguer, aquesta notícia és del seu interès. De rabiós interès, podria dir-se. Amb l’actual situació del mercat de l’habitatge i les dificultats per afrontar els preus de lloguer, les ajudes són més que benvingudes. Poden ser un salvavides i tot. S’ha obert la convocatòria d’aquest any d’ajuts al lloguer.

Del 23 de març al 5 d’abril està oberta la nova convocatòria 2023 pels ajuts de lloguer per a persones de fins a 35 anys. Aquests ajuts estan pensats per facilitar l'emancipació entre els joves, i van destinats a titulars de contractes de lloguer o de cessió d'ús d'habitatges o habitacions. El tràmit s’ha de fer preferiblement online a la Generalitat de Catalunya o presencialment a l’Oficina Local d’Habitatge de l’Ajuntament de Mataró.

La subvenció consisteix en ajudes que poden anar des del 20% al 40% de l'import de renda de lloguer anual, amb un límit màxim de 3.000 € anuals per habitatge i un mínim de 240 € anuals.


Les condicions per tenir ajut


 • Termini:  Enguany el termini per presentar la sol·licitud va del 23 de març al dimecres 5 d'abril, les sol·licituds seran valorades independentment de l'ordre d'entrada, es tindran en compte la quantitat de la font regular d'ingressos que disposi el sol·licitant i l'import de l'últim rebut de lloguer.
 • Lloguer màxim: Per la ciutat de Mataró el preu del lloguer no pot sobrepassar els 950€ en cas de contractes d'habitatges i 450€ en cas de contractes d'habitacions. 
 • Per a famílies nombroses, famílies monoparentals i per a unitats de convivència amb algun membre amb discapacitat legalment reconeguda i barem mobilitat favorable el topall en cas de lloguer d'habitacions s'amplia als 1.100€.
 • Per poder optar a aquest ajut és necessari complir amb els requisits que s'estableixen a la convocatòria i que es poden consultar al web de la Generalitat.
 • Les sol·licituds s’han de fer a la Generalitat de Catalunya, preferiblement online, però també es pot anar presencialment a l’Oficina Local d’Habitatge de Mataró on us poden assessorar amb el tràmit.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telf:93 790 45 46
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive