Black Friday ja a Mataró.
Black Friday ja a Mataró.

183 euros de despesa mitjana prevista pel Black Friday

Les categories amb més intenció de compra enguany en el Black Friday són: tecnologia, moda i llar

patrocini pous
 

Malgrat que els costos s’han disparat i baixar el preu de venda no és una tasca senzilla, es preveu que un 85% dels enquestats compri alguna cosa durant el pròxim Black Friday; especialment entre els joves de 18 a 35 que el 90% declaren que compren alguna cosa. La despesa de compra es preveu de 183€ en mitjana, molt similar entre homes i dones (186€ vs 180€ respectivament). Entre els rangs d’edat, no hi ha diferències significatives entre els targets, per la qual cosa tots gastaran de manera molt similar a la mitjana.

El canal digital continua sent l’opció preferida entre la majoria de consumidors, un 68% efectuarà les seves compres via en línia i un 32% presencialment. No està de més destacar que només els majors de 55 anys compraran més offline.

Categories més demandades

Les categories amb més intenció de compra enguany en el Black Friday són: tecnologia, moda i llar. La tecnologia se situa en primera posició amb un 44%, especialment entre el target masculí (53% homes i 32% dones). Encara que molt seguit de la categoria de moda que no es queda enrere (42%) i especialment entre els més joves d’entre 18 i 34 anys en un 51%. 

Nutrició, productes per a mascotes o cosmètica entre altres, són sectors que també aposten pel posicionament que poden obtenir com a marca més enllà del resultat obtingut en vendes durant aquest Black Friday.

Comentaris (1)

Oriol Fa 6 mesos
No em crec gens ni mica aquestes dades: que el 90% dels enquestats diuen que de mitjana es gastaran més de 180 Euros pel Black Friday dels nassos. D'entrada, CapGròs no diu de quina enquesta es tracta, la qual cosa ja és molt sospitós. Personalment, no conec ningú que faci cap compra pel BF. Deu ser que només em relaciono amb el 10% que diu que no comprarà. Crec que CapGròs hauria d'explicar millor de què va aquesta noticia.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive