apple vision pro 1 2
Notícies relacionades
apple vision pro 1 2

Les 100 marques més valuoses del món: només una espanyola

Zara es troba entre les més importants. Apple domina en la primera posició i segur que coneixes la resta de marques.

patrocini Pous nova llei
 

Apple s'ha consagrat com la marca més valiosa del món en 2023, segons el prestigiós rànquing Kantar BrandZ Global. L'empresa tecnològica nord-americana ha assolit un valor de marca impressionant de 880.455 milions de dòlars (uns 805.661 milions d'euros), superant així a altres gegants tecnològics com Google i Microsoft.

Google, amb el seu vast imperi en la cerca d'informació i publicitat online, ocupa el segon lloc amb un valor de 577.683 milions de dòlars (528.603 milions d'euros). Mentre que Microsoft, amb la seva diversificada gamma de productes de software i serveis en el núvol, es troba en la tercera posició valorada en 501.856 milions de dòlars (464.154 milions d'euros).

L'orgull espanyol es manifesta en Zara, la marca estrella del grup Inditex, que s'ha guanyat un lloc entre les 100 marques més valuoses del món. Tot i la ferotge competència global, Zara ha assolit la posició 94 amb un valor de 18.395 milions de dòlars (16.829 milions d'euros). Sense dubte, un indicador del seu impacte global i la seva presència dominant dins el món de la moda.

El top 10 del rànquing Kantar BrandZ Global 2023 està completat per altres marques reconegudes a nivell mundial. Amazon, un dels gegants de l'ecommerce, ha experimentat un lleu descens en el seu lideratge, situant-se en la quarta posició. A continuació, trobem a McDonald's, el rei de la fast food, en la cinquena posició, seguit de prop per Visa en el sisè lloc. Tencent, un dels majors conglomerats tecnològics de la Xina, ocupa la setena posició. La moda de luxe no es queda enrere amb Louis Vuitton a la vuitena plaça. Mentre que les transaccions globals estan dominades per MasterCard a la novena posició. Finalment, Coca-Cola, la beguda refrescant més famosa del món, tanca aquesta elitista llista en la desena posició.

Aquest rànquing no només ofereix una instantània del poder de les marques en termes econòmics, sinó que també reflecteix el seu impacte cultural, la seva capacitat d'innovació i la seva influència en el comportament del consumidor. En un món en constant canvi, aquestes marques continuen sent referents en els seus respectius sectors, adaptant-se i redefinint el mercat amb cada pas que fan.

marcas mas valiosas
 

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive