ensenyament

Activitats, idiomes i tallers per fer aquest inici de curs

Contingut Patrocinat FOTO PORTADA: ensenyament

Repassem tot tipus d'activitats d'extraescolars i propostes fora de l'escola ideals per millorar i aprendre més enllà de classe.

Torna la rutina, tornen les escoles i és el moment de preparar un calendari d'activitats per ampliar l'aprenentatge i l'adopció de tot tipus d'habilitats que poden ajudar al desenvolupament dels nois i noies. Per això, a capgros.com hem fet una selecció amb les millors propostes que a les que et pots apuntar per arrencar un nou curs ple d'emocions.

En aquest article trobareu activitats com acadèmies d'idiomes, experiències esportives i d'altres vinculades a tallers i manualitats que us poden agradar moltíssim.

Apunteu-vos, demaneu més informació en els enllaços corresponents i arrenqueu el curs amb més ganes que mai!

Inlingua

 

INLINGUA MATARÓ

Aprendre anglès en l'organització més gran del món dedicada a l'ensenyament d'idiomes, amb propostes per a totes les edats, nivells i necessitats. Experts ens preparació d’examens Cambridge.

http://www.inlinguamataro.com

 


British         
Aprendre anglès amb la filosofia de posar per davant de tot la qualitat, amb professors qualificats i en un ambient agradable. Compten amb la possibilitat de fer anys acadèmics a l'estranger.

http://www.baimataro.com

 


 
 
Global              

GLOBAL ENGLISH

Adquirir un bon nivell per poder tirar endavant tot tipus d'exàmens oficials i oferta de tot tipus de cursos per a menuts, adolescents, adults i estades a l'estranger.

http://www.globalenglish.cat 

 


 

Kangurs              

KANGURS

Serveis educatius i de lleure per a compartir experiències, escoltar i acompanyar a les necessitats dels infants mentre s'ajuda a les famílies amb la conciliació laboral.

https://www.kangurs.com

 


 

Escoladegolf              

ESCOLA DE GOLF

Forma part de les activitats a l'aire lliure participant en un esport divertit i especialitzat com el golf. Campionats, escola d'aprenentatge, classes específiques i molt més.

https://www.hcp1.es

 


 

6DIDALSR         

6DIDALS

Taller, botiga i espai creatiu de Patchowrk i costura que compta amb tot tipus de cursos, materials i propostes per aprendre des del nivell més bàsic fins a tècniques avançades.

https://www.6didals.cat/

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive