Aquest mes de novembre s'han iniciat les obres de millora a la plaça de l'Assemblea de Catalunya, al barri del Pla d'en Boet. Les obres han estat movidades inicialment per la necessitat de reparar la xemeneia de l'antiga Tíntex, una estructura de 32 metres d'alçada que é Be Cultural d'Interès Local i que va patir esquerdes a causa d'un llamp ara fa poc més d'un any. Tot i no haver-hi risc de caiguda, es va considerar recomanable desmuntar els 7,5 metres superiors, que s’han refet amb maó massís. S’han reparat les fissures i esquerdes, reposat peces ceràmiques i substituït els anells metàl·lics de reforç. A la part superior s’ha col·locat una tapa metàl·lica perquè l’aigua de pluja no hi caigui dins i s’ha instal·lat un parallamps

Més enllà de la xemeneia, s'està aprofitant per fer tasques de remodelació de la plaça en si. Es renovaran i canviaran de lloc els bancs i papereres, i es retiraran els escocells dels arbres. Es canviarà el paviment de sauló i s’anivellarà el terreny. A la zona de jocs està previst canviar el sauló per terra de Santa Coloma, que protegeix millor de possibles caigudes.

Entre les particularitats de la plaça, hi figura l'E-CAN, un urinari per a gossos en forma de tòtem que permet recollir els orins si l’animal s’acostuma a fer les seves necessitats a sobre de la reixeta. Si ho fa bé, i per aconseguir l’ensinistrament, el propietari del gos el pot premiar amb una galeta que el mateix dispositiu dispensa. A Mataró ja s’han instal·lat altres E-Can a la plaça de Pere Màrtir Viada i a la plaça situada al costat del passatge de Lluís Gallifa.