El TecnoCampus  ha posat en marxa la web futurestudiant.tecnocampus.cat per agrupar-hi tota la informació relativa a la selectivitat, la preinscripció universitària i tot allò que poden necessitar els que el proper curs accediran a la Universitat. L’entorn canviant generat per la crisi del coronavirus fa que els estudiants cerquin informació en diversos canals, i la voluntat d’aquesta nova pàgina és agrupar-la i incloure els enllaços a les principals webs de referència de la Generalitat pel que fa a l’accés a la universitat.

Clic per accedir al web futurestudiant.tecnocampus.cat
 

La pàgina també proporciona informació als estudiants sobre les activitats online que el TecnoCampus prepara per substituir temporalment les que no es poden fer de manera presencial, com la jornada de portes obertes del 18 d’abril, que passa al format virtual i canvia de data, el 9 de maig. Abans, el 24 d’abril, es durà a terme una sessió informativa, també online. La nova web incorpora, així mateix, un apartat de preguntes freqüents i la possibilitat de posar-se em contacte amb el Punt d’Informació a l’Estudiant per rebre una atenció personalitzada.

17 graus i dobles graus, quatre màsters universitaris oficials i 11 títols propis 

Els estudis de l’àmbit de les enginyeries industrials, l’enginyeria informàtica, l’audiovisual i els videojocs s’agrupen en l’Escola Superior Politècnica, amb l’opció de cursar una doble titulació d’informàtica i videojocs. Els de ciències socials (Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació (AdE), amb opció de cursar-la en anglès; Màrqueting Digital; Logística i Negocis Marítims; i les dobles titulacions de Turisme i AdE i AdE i Màrqueting Digital) s’imparteixen a l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa. Mentre que els de salut (Infermeria, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE), Fisioteràpia i la doble titulació de Fisioteràpia i CAFE) es cursen a l’Escola Superior de Ciències de la Salut.

cviu

A aquesta àmplia oferta de graus, s’hi sumen quatre màsters universitaris (Emprenedoria i Innovació, Logística, Cadena de Subministrament i Negocis Marítims, Atenció Integrada en la Cronicitat i l’Envelliment i Entrenament Personal i Readaptació Físico-esportiva), un màster conjunt amb la UOC en indústria 4.0 i un total de deu postgraus que permeten l’especialització en diversos àmbits.