Un dispositiu de la Policia Local va fer suspendre dissabte passat un concert que havia estat programat en una nau ocupada de la ronda de Joan Prim. L’acte no tenia autorització i les instal·lacions de l’immoble poden suposar risc per a les persones. Durant l’operació hi va haver dos detinguts per desobediència. L’edifici no té llicència d’activitat ni pot tenir-la perquè no reuneix les condicions mínimes exigibles per acollir aquest tipus d’activitats i perquè l’estat en que es troba l’immoble suposa un risc greu per a les persones.

El concert s’havia publicitat a través de les xarxes socials com a “Primer aniversari del Nabat”, amb la participació de diferents grups musicals. La Policia Local, amb suport dels Mossos d’Esquadra, es va personar al lloc a les 21.50 h i va constatar que s’estava cobrant una entrada de 3 € per accedir a l’espai i s’havia habilitat una barra on es venien begudes alcohòliques. Es va suspendre l’activitat quan hi havia 32 persones a l’interior –entre elles un infant de pocs anys, que van ser desallotjades.

Durant l’operatiu hi va haver dos detinguts per desobediència i resistència a l’autoritat, i van resultar ferits lleus dos agents. Es van aixecar quatre actes per tinença de substàncies estupefaents, dues actes per notificacions pendents a dos dels identificats i una acta d’esbrinament de domicili. Així mateix, van ser intervingudes del terra del local una navalla i diferents quantitats d’estupefaents. En una inspecció realitzada el setembre passat es va constatar que l’electricitat està punxada i la instal·lació interior pot suposar un risc molt elevat de patir descàrregues a les persones que la manipulin.