Els Mossos d’Esquadra han desmantellat una gran plantació de marihuana al sector del Veïnat de Valldeix de Mataró. Hi ha un total de tres persones investigades per tràfic de drogues, després que es localitzessin fins a 1.800 plantes de marihuana en una nau ubicada en una finca rústica.

La Policia de la Generalitat va començar a investigar els fets a finals de l’any passat, quan van tenir coneixement que en una de les naus d’una finca rústica d’aquesta zona agrícola de Mataró es podia estar cultivant marihuana. 

Foto 2 Mataró

La investigació va culminar amb l’entrada i registre de la nau el passat dijous dia 30 d’abril. L’entrada es va saldar amb la intervenció de 1.800 plantes de marihuana i amb el desmantellament de tota la infraestructura del cultiu. En total hi ha tres persones investigades, entre elles els propietaris de la finca rústica on també hi tenen la residència.

Els Mossos estan aclarint el grau de participació de cada una d’elles en el delicte. A més se’ls acusa de manipular el subministrament elèctric.