Els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge passat, 7 d'octubre, dues persones per haver robat amb violència a un domicili de Mataró. Es tracta d'un home de 24 anys, nacionalitat marroquina, amb nombrosos antecedents i veí de Mataró, i la seva dona, de 36 anys i nacionalitat espanyola. 

Els agents van rebre l'avís que una dona cridava des del seu domicili, al barri de Ciutat Jardí. Quan van arribar al lloc dels fets la víctima els va descriure el presumpte autor del robatori. L'home va agredir i amenaçar la dona durant l'assalt a casa seva.

Poc després, els Mossos van localitzar un home que coincidia amb la descripció facilitada quan corria per la zona de Ciutat Jardí. Quan el van aturar li van localitzar una bossa plena de joies i altres objectes dels quals no podia explicar la seva procedència. Es dona la circumstància que, prop del pis saquejat, els testimonis van retenir una dona que semblava que estava esperant a l’agressor. La noia duia a sobre una bossa amb objectes presumptament sostrets que, segons afirmava ella mateixa, li hauria lliurat el lladre abans de fugir. Per aquesta raó la dona, a qui també li constaven antecedents policials per fets similars, va ser detinguda pels mateixos fets. La víctima va poder recuperar els objectes que li havien sostret.

El 9 d’octubre els dos detinguts van passar a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Mataró, el qual va decretar llibertat amb càrrecs per la dona i ingrés a presó per a l’home.