L'entitat Mataró Camina, promotora de la Caminada per l'Alzheimer, va fer entrega dissabte passat a l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer dels diners recaptats en la darrera edició de l'esdeveniment solidari. En total són 24.319 euros, que serviran per a l'ajuda i per la millora de la qualitat de vida dels malalts i els seus familiars. El lliurament va tenir lloc durant un sopar solidari que es va celebrar a l'hotel Atenea Port de Mataró. 

 

Aquesta quantitat final, a més d'una aportació de La Caixa de 6.000 € per a la investigació sobre els gossos guia en el àmbit dels malalts de l'Alzheimer, també gestionada per l'associació Mataró Camina, són benefici d'aquesta ultima edició de la Caminada, celebrada el 29 de setembre i en què van participar prop de 5.000 persones.

A l'acte de lliurament, van assistir un centenar de persones, i presidit, entre altres, per l'alcalde David Bote, el president del Mataró Camina, Juan Antonio Ciller i la presidenta  de la AFAM, Maria Àngels Fradera.