El CAP Ronda Cerdanya i el CAP Gatassa no obriran els dissabtes, en el marc de la reorganització dels centres mèdics de Mataró per fer front a l'epidèmia de coronavirus. Segons informa l'Ajuntament de Mataró, a partir d'aquest 21 de març l’atenció mèdica per a les persones usuàries d’aquests dos centres durant els dissabtes de 8 h a 17 h es farà al CAP de Rocafonda, per als usuaris del Cap Ronda Cerdanya; i al CAP Ronda Prim, per als usuaris del CAP Gatassa. Durant la resta de la setmana, els CAPs atendran en el seu horari habitual.

Des de La meva Salut, a través de l’e-consulta, les persones usuaris poden contactar directament amb el seu metge o metgessa i descarregar les recetpes mèdiques.

Cal recordar que tots els serveis mèdics s'estan reorganitzant per afrontar l'allau de pacients amb coronavirus. El Consorci Sanitari del Maresme, per exemple,, ha suspès totes les visites i les proves programades no urgents o que siguin ajornables. També ha tancat set quiròfans i ha reorganitzat tot l'equip professional.