Cada dia el Consorci Sanitari del Maresme facilita les dades del nombre de pacients ingressats per coronavirus a l'Hospital de Mataró, i la xifra de defuncions per haver contret aquesta malaltia. Tampoc falten altes xifres negatives i preocupants com ara el nombre de professionals sanitaris que estan en aïllament perquè poden haver contret el virus. Però també hi ha unes altres dades per a l'esperança; les de pacients amb covid-19 que han superat la infeccio i han estat donats d'alta.

Segons les darreres xifres comunicades pel consorci, ja són un total de 29 els ingressats per coronavirus que han estat donats d'alta a l'Hospital de Mataró. Són xifres d'aquest dilluns, dia 30, i representen l'acumulat des de l'inici de l'epidèmia. En la gran majoria de casos, les persoens que contrauen aquesta malaltia l'acaben superant, encara que per fer-ho hagin de passar uns dies a l'hospital en situació complicada ja que l'ingrés és en aïllament, sense la presència de familiars ni persones estimades. 

Les dades del coronavirus a Mataró i a l'Estat

A Mataró, des del començament de l'epidèmia han mort un total de 17 persones de coronavirus, i actualment hi ha 166 pacients ingressats. Al conjunt de l'Estat ja s'ha arribat a les 7.340 defuncions i als 85.195 casos confirmats. A més, hi ha 5.231 persones que han requerit ingrés a l'UCI i s'han donat 16.780 altes hospitalàries.