El Consorci de Turisme del Maresme ha presentat el seu nou portal web, que vol facilitar al visitant l'accés als recursos turístics i de lleure que ofereixen els diferents municipis de la comarca. 
Els visitants del Maresme poden informar-se a través d'aquest portal de l'oferta turística que tenen al territori. La web és accessible des de l'ordinador, telèfon mòbil i tablets.

La web www.costadebarcelonamaresme.cat, també suposa un canvi important en matèria de contingut visual i informatiu. S'hi poden trobar allotjaments, restaurants, platges i ports, recursos i activitats culturals, naturals, així com informació específica d'interés per a persones que programen les seves vacances en destinacions de turisme familiar, esportiu, de negocis, o necessiten conèixer els recursos disponibles pel que fa a turisme accessible.

Recull d'activitats
La web també vol recollir les activitats destacades que es programen al territori i que tinguin un especial atractiu per als visitants: jornades gastronòmiques, festivals o actes esportius. Els continguts es troben en català i en els principals idiomes dels turistes maresmencs: castellà, francès, anglès i alemany.