Sergi Morales en una imatge d'arxiu.
Sergi Morales en una imatge d'arxiu.

Sergi Morales, candidat dels Comuns a Mataró

L’expresident local d’ICV torna a la política com a únic candidat a les primàries de la formació política a la capital del Maresme

Sergi Morales apunta a ser el candidat de Catalunya en Comú a les eleccions municipals de Mataró. Morales, expresident local d’ICV, ha decidit presentar-se a les primàries del partit per encapçalar la candidatura als comicis del proper mes de maig. En un missatge a les xarxes socials, el mataroní assegura que vol construir “una candidatura de consens que representi a la gent comuna i que tingui capacitat de liderar un govern d’esquerres a la nostra estimada ciutat”.

L’any 2015 la marca de Podem a la capital del Maresme es va presentar sota les sigles de VoleMataró, una agrupació d’electors encapçalada per Montse Moron a qui tots els votants podien identificar clarament com el partit liderat a nivell estatal per Pablo Iglesias. Al contrari que a altres municipis, no hi va haver candidatura unitària d’esquerres i ICV-EUiA es va presentar per separat, amb Esteve Martínez al capdavant. VoleMataró va aconseguir tres regidors i els ecosocialistes tan sols un. Moron, però, s’ha quedat sola al consistori després de la marxa de les dues altres regidores, Sarai Martínez i Anna Maria Caballero, per discrepàncies internes. VoleMataró s’ha acabat desvinculant de Podem, partit que ara, tot i que encara no hi ha un acord tancat, representarà la confluència de Catalunya en Comú a Mataró. Moron, mentrestant, ha estat confirmada com a candidata de Volem per a les eleccions del mes de maig, després d’unes primàries de l’agrupació i aquest cop sense el paraigües de Podem.

Morales, per la seva banda, apunta a liderar la candidatura de Catalunya en Comú a Mataró. Les votacions a les primàries tindran lloc els dies 18 i 19 de gener, i Morales és l’únic candidat que s’hi presenta. El polític mataroní va ser president de la secció local d’ICV durant cinc anys, fins al 2012. En aquell moment va deixar el càrrec per motius professionals. En els darrers anys ha viscut a Xile, treballant per a la cooperativa Suara, com a Director d'Expansió Internacional.

En el seu retorn a Mataró, ha decidit emprendre el repte polític amb l’objectiu de “liderar un equip que ens porti a governar en benefici de la gent comuna de la nostra ciutat, la gent treballadora i aquells que pateixen la injustícia i la desigualtat”. Morales ha rebut l’aval de més de 100 persones per presentar la seva candidatura a les primàries.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive