Imatge de la presentació de la candidatura de José Manuel López.
Imatge de la presentació de la candidatura de José Manuel López.

José Manuel López serà el candidat del PP l'alcaldia de Mataró

Una de les apostes serà aconseguir grans esdeveniments per la ciutat.

José Manuel López tornarà a ser el candidat del PP a l'alcaldia de Mataró per tercera vegada. El popular va ser presentat la setmana passada com a candidat amb el suport d'Alejandro Fernández, president català de la formació. Fernández va voler destacar l'experiència de López com a valor segur i com algú que "coneix com ningú la seva ciutat, té un tarannà conciliador i és respectatpels propis i pels seus adversaris polítics". El líder popular a nivell català també va assenyalar que en el moment polític tant fragmentat com l'actual, López era algú que "posava per davant la ciutat i els veïns per arribar a consensos".

El candidat mataroní va assegurar que avui la ciutat és més insegura, més gruta, té menys activitat econòmica i ha perdut el regenerador que s'esperava pel centre, el Corte Inglés. Per això, avisa que el programa serà "il·lusionant i trencador" per canviar la idea de Mataró com a ciutat dormitori. Segons López, l'aposta clara ha de ser el turisme i fer grans esdeveniments com ho va ser la Festa al Cel.

Atacs a la 'nova política'

El PP de Mataró també va assenyalar dels perills de la divisió del vot i els "experiments" tot recordant que els dos últims mandats, han estat els partits de "la nova política" els que han acabat "amb regidors no adscrits i males maneres sense donar solucions als problemes de la ciutat".

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive