La candidatura, amb Sergi Morales i Sarai Martínez. Foto: Cedida
La candidatura, amb Sergi Morales i Sarai Martínez. Foto: Cedida

En Comú Podem Mataró presenta la seva candidatura

Sergi Morales, expresident d'ICV, i Sarai Martínez, regidora i referent de Podem a Mataró, encapçalen la llista

En Comú Podem Mataró ha fet pública la seva candidatura per a les eleccions municipals. Estarà encapçalada per Sergi Morales. Diplomat en Ciències Empresarials i Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses, ha treballat com a directiu a diferents empreses cooperatives i ha destacat sempre per la seva implicació en diferents moviments socials i veïnals de la ciutat. L’acompanyarà com a número dos Sarai Martínez, actual regidora i referent de Podem a Mataró. “Per fi s’ha aconseguit a Mataró una candidatura on les esquerres alternatives de Mataró van unides per guanyar l’Ajuntament”, va apuntar Morales, que també ha incidit en què “l’objectiu és guanyar l’alcaldia per governar per a la gent comuna, per a la gent treballadora”.

Al seu torn, Sarai Martínez ha posat en valor l’elevada presència de dones entre les 10 primeres posicions de la llista d'En Comú Podem Mataró i ha recalcat que volen guanyar l’alcaldia “per treballar per una ciutat amable, neta i segura, amb oportunitats per a tothom, on tothom hi pugui viure i treballar dignament”.

A la presentació s’ha anunciat el nom de les 10 primeres persones de la candidatura, que són les següents: Sergi Morales, Sarai Martínez, Alejandra Lara, Òscar Monroy, Maria del Carme Carrión, Miquel Canal, Marta Castillo, Antonio Ruiz, Regina Teruel i Carolina Huelva

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive