Salvador Milà: Foto. ACN
Salvador Milà: Foto. ACN

El mataroní Salvador Milà fa el salt a l'Àrea Metropolitana a proposta de Colau

Milà, exconseller de Medi Ambient i Habitatge, ha estat nomenat director dels serveis de Presidència de la mà de l'alcaldessa barcelonina, presidenta de l'organisme

El polític mataroní Salvador Milà ocuparà un càrrec a l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Concretament, serà el director de serveis de Presidència de l'organisme, presidit per l'alcaldessa de Barcelona Ada Colau. Segons ha explicat Milà al seu perfil de Facebook, ha estat la pròpia Colau i el govern metropolità qui l'ha proposat pel càrrec, i aquest dimarts el Consell Plenari n'ha aprovat el nomenament.

L'Àrea Metropolitana de Barcelona és l'administració pública del territori metropolità, amb 36 municipis i 3,2 milions de persones

L'Àrea Metropolitana de Barcelona és l'administració pública del territori metropolità de Barcelona que ocupa 636 km2 i que el conformen 36 municipis on viuen més de 3,2 milions de persones.És l'aglomeració metropolitana més important del Mediterrani occidental, on es genera la meitat del PIB de Catalunya. L'organisme va néixer l'any 2011 de la fusió de tres entitats vigents en el territori per facilitar-ne la governança des d'una única administració.

Àmbits d'actuació

Entre els seus àmbits de gestió, hi figuren l'ordenació territorial, l'accés a l'habitatge, la mobilitat -amb la gestió, per exemple, de les Rondes de Barcelona- o el medi ambient, en aspectes com els 30km de platges metropolitanes. En el mateix post a Facebook, Milà ha assegurat que pren el càrrec per treballar en actuacions que ajudin a "millorar la cohesió social, la qualitat dels serveis, l'accés a l'habitatge, el transport públic i la millora del medi ambient".

 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive