Eleccions municipals de 2015
Eleccions municipals de 2015

Denuncien que un col·legi electoral ha obert sense les paperetes de Puigdemont a Mataró

Junts per Mataró ha fet una impugnació a la Junta Electoral pels fets del col·legi de Ronda Bellavista

Junts per Mataró ha denunciat que al Col·legi Electoral de Ronda Bellavista s’han iniciat les votacions aquest matí sense que hi haguessin les paperetes per poder votar la candidatura de Carles Piugdemont a les eleccions europees. Segons explica la número 2 del partit a Mataró, Isa Martínez, malgrat que el seu apoderat ha presentat la queixa i ha fet constar aquest fet, el col·legi ha obert les seves portes i durant una bona estona la gent ha votat sense tenir opció d’agafar la papereta de Puigdemont, que han arribat més tard.

Martínez recorda que “no es pot començar una votació sense totes les paperetes”, i ha lamentat que davant aquesta situació, l’apoderat del PSC, segons expliquen, s’ha enfurismat i ha retret al de Junts per Mataró que “muntés un número”. La fins ara regidora de CiU considera que s’hauria d’haver aturat l’obbertura del col·legi i retardar el tancament un cop es tinguessin totes.

La representant del partit independentista es pregunta si l’error ha estat de l’ajuntament, que no ha facilitat aquestes paparetes, o d’algú que les ha agafat i se les ha emportat, i lamenta que enlloc d’0aclarir les coses s’ha decidit obrir encara que els votants no hagin pogut agafar la papereta de Puigdemont durant els primers compassos de la jornada. El partit espera ara la resolució de la junta electoral.

Més enllà d’aquest incident, segons l’Ajuntament de Mataró la jornada ha començat amb nornmalitat amb l’obertura de 31 edificis, 116 meses i 75 seccions.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive