WhatsApp Image 2019 10 14 at 19.07.07
WhatsApp Image 2019 10 14 at 19.07.07

Centenars de persones es manifesten sota la pluja a Mataró contra la sentència del Suprem

La manifestació ha arrencat des de l'Estació i els participants han fet aturades davant la comissaria dels Mossos i els Jutjats

Prop d'un miler de persones s'estan manifestant aquest dilluns a la tarda a Mataró en protesta contra la sentència del Tribunal Suprem que ha condemnat a penes de presó d'entre 9 i 13 anys als líders del procés. La manifestació, promoguda pel CDR de Mataró, ha arrencat davant de l'Estació, a l'N-II, carretera que durant bona part del matí ha estat tallada per diversos manifestants fins que els Mossos han procedit a dissoldre la concentració. En aquest moment s'ha produit la detenció de Juli Cuéllar, líder de la CUP.

A les 18.30h la marxa, encapçalada per una pancarta que resa "Comença la revolta. Aixequeu la suspensió, república ja", ha començat a transcórrer per l'Avinguda Maresme fins arribar a la Laia l'Arquera. Des d'allà els manifestants s'han dirigit fins a la comissaria dels Mossos, on Cuéllar està retingut. Els concentrats han llançat consignes contra els Mossos, a qui han titllat de "forces d'ocupació". Posteriorment s'han dirigit a l'edifici dels jutjats.

WhatsApp Image 2019 10 14 at 19.07.08

A les 20h s'ha convocat una altra concentració, en aquest cas davant de l'Ajuntament de Mataró,seguint la tònica de la majoria de municipis de Catalunya. En aquest cas els promotors són entitats independentistes com Òmnium o l'ANC. 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive