Anna Brun (esquerra) amb els altres quatre candidats més votats. Foto: Joan Miquel Labrador
Anna Brun (esquerra) amb els altres quatre candidats més votats. Foto: Joan Miquel Labrador

Anna Brun, candidat a l'alcaldia per Primàries Mataró

Brun, psicòloga infantil, ha estat la més votada pels 439 electors que han decidit l'ordre de la llista amb el que el projecte polític es presenta a Mataró

Primàries Mataró ha escollit alcaldable i caps de llista. La candidata del projecte polític a l'alcaldia de la capital del Maresme és la psicòloga Anna Brun. El número 2 serà l'informàtic Marc Planagumà i el tercer, l'investigador universitari Joan Codina.  Un total de 439 electors, dels 1.040 inscrits, han votat aquest dissabte passat per decidir l’ordre de la llista amb què Primàries Mataró es presentarà a les eleccions municipals en una jornada que s’ha tancat amb una participació del 42%.

Brun ha estat la més votada, amb 240 vots, seguida de l’informàtic i enginyer de dades Marc Planagumà (229 vots) i de l’investigador i professor universitari Joan Codina (223 vots). En quart i cinquè lloc han quedat el traumatòleg Carles Forns (199 vots) i la periodista Gisela Pérez (178 vots).

L'alcaldable va apuntar que Primàries Mataró ha de servir per “eixamplar la base i arribar a aquella gent que ja no confiava en els partits”. Segons l'alcaldable, Primàries representa “una manera diferent de fer política” i ha fet una crida a tots els ciutadans que creguin en la legitimitat del primer d’octubre a participar en el projecte.

Durant la jornada de dissabrte els electors van poder votar fins a 9 candidats dels 23 de la llista en un dels dos punts de votació: El Casal de barri Les Esmandies o la seu de l’ANC, a la plaça de l’Ajuntament. També de manera telemàtica a través del portal webprimariescatalunya.cat. D’aquesta manera, Mataró s’ha sumat a 32 altres municipis a fer les votacions de Primàries, després de les de Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Terrassa i Sant Just Desvern, que van tenir lloc els mesos de desembre i febrer. Destaca l’elevada participació de Vallromanes (més del 60%), Montornès del Vallès (56%) o d’Arenys de Munt (53%).

 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive