Lydia Yu, estudiant del Massachusetts Institute of Technology (MIT), ha  estat realitzant classes a alumnes de batxillerat i ESO de l’Escola GEM. Durant quatre setmanes Lydia Yu ha estat realitzant classes amb alumnes de batxillerat i ESO per tal d’acostar a l’escola la metodologia del seu institut. També s’han realitzat diversos tallers i sessions, tots ells vinculats al món de la ciència, la tecnologia i les matemàtiques. Aquesta iniciativa forma part del programa MISTI Global Teaching Lab, pensat per acostar a escoles de tot el món la metodologia d’aquest prestigiós institut. 

Per l’alumnat del GEM ha estat una bona oportunitat per a poder conèixer noves metodologies i portar-les a terme, totes elles íntegrament en anglès. És una manera d’acostar-se al model nord-americà: els estudiants del MIT admeten que el nivell teòric espanyol és molt bo, però que aquest model deixa poc marge per posar en pràctica allò que s’aprèn. El GEM s’hi ha adherit enguany juntament amb altres escoles de la Fundació Tr@ms, que agrupa centres que tenen la innovació com a element identitari del seu model educatiu.

La Lydia Yu va estar present a l’Escola GEM durant el mes de gener, tota una experiència enriquidora tant per ella com pels alumnes del centre.

Sobre MIT i el programa MISTI

MIT International Science and Technology Initiatives (MISTI) és un programa pioner en educació internacional que ofereix als seus alumnes facilitats per a treballar amb col·laboradors d’arreu del món per a que millorin habilitats de lideratge.