La Llançadora és un programa impulsat per l'Ajuntament de Mataró que vol donar impuls a projectes d'innovació social a la ciutat, vinculats a l'economia social i solidària. Enguany celebra la seva quarta edició i el projecte està obert a qualsevol emprenedor que tingui una idea de projecte i vulgui donar-hi forma. 

El programa es concreta en el suport i acompanyament, gratuït, per desenvolupar el projecte de negoci, sempre que aquest sigui social i transformador i es trobi en fase embrionària. La formació se centra en àmbits com l'economia, la innovació social, el model de negoci, o àrees com el màrqueting i la planificació econòmica. També inclou visites a models referents i networking amb altres iniciatives similars del territori. 

Les sol·licituds per participar a la quarta edició de la Llançadora es poden fer fins al 15 de juliol. Cal omplir el formulari de sol·licitud i fer-lo arribar a través de la seu electrònica o de les oficines d’atenció ciutadana. La Llançadora de projectes d’Innovació Social està impulsada per l’Ajuntament de Mataró amb l'objectiu de promoure la cultura emprenedora de la ciutat, impulsant el desenvolupament de projectes amb impacte social al territori.