La revista setmanal El Tot Mataró deixa d’editar-se en paper. El setmanari mataroní ja no es pot trobar als punts de recollida habitual des d’aquest dia 6 de març (divendres, que ha estat el seu dia de sortida habitual). Malgrat que els editors d’El Tot Mataró encara no ho han fet públic oficialment, fonts de l’empresa han confirmat a Capgros.com que l’edició en paper deixa de publicar-se de manera immediata.

Els motius, segons les mateixes fonts, serien la manca de viabilitat econòmica del projecte, i el cessament d’activitat hauria comportat l’acomiadament dels treballadors de la companyia. La versió online, Totmataro.cat, de moment es manté activa. 

El setmanari més antic

El Tot Mataró va publicar-se per primer cop el 18 de maig de 1981, impulsat per Fernando Rodríguez i Carmen Guisado, i va ser el primer setmanari gratuït de Catalunya i el segon de l’Estat Espanyol. L’any vinent hauria celebrat el seu 40è aniversari i en total se n’han editat 1.907 números, el darrer la setmana passada amb l’enderrocament de l’antic Cinema Iluro com a tema de portada.